620137 г. Екатеринбург
ул. Комсомольская 6е, офис 213
e-mail:  [email protected]

+7 (343) 382-44-94

+7 (982) 660-660-8

Статьи

УЕЛ БЕЙБИ СИРОП ЗА БЕБЕТА И ДЕЦА 150 мл. ВИТАБИОТИКС

Опубликовано: 09.12.2018


УЕЛ БЕЙБИ СИРОП ЗА БЕБЕТА И ДЕЦА 150 мл. ВИТАБИОТИКС

Какво представлява сиропът Уелкид Бейби сироп за деца и бебета?
За една майка няма нищо по-важно от здравето и правилното хранене на своето бебе или подрастващо дете. Приемането на всички нужни витамини и минерали в необходимите количества от най-ранна възраст подсигуряват доброто здраве в дългогодишен план.
От създателите на продуктите Прегнакеър, сиропът Уелкид за деца и бебета е идеален за бебета над 4 месеца и деца до 4 годишна възраст. Той доставя безопасна и балансирана формула от 14 жизнено важни витамина и минерала. Уелкид за деца и бебета съдържа също така екстракт от швейцарски малц като естествен източник на енергия, правещ вкуса на сиропа особено приятен за вашето дете.
Сиропната формула на продукта включва важните витамини А, С и D. Също и витамините от гамата В, минерали, желязо и цинк, нужни за растежа на детето, отделянето на енергия и здрава имунна система.
Уелкид за деца и бебета е създаден предвид нуждите на подрастващия организъм, подсигурява хранителни добавки на нужните нива във времето, когато бебетата и децата трябва да ги приемат, за да подпомогнат бързия растеж на организма и изграждането на костната система, мускулите, кръвта и мозъка.

Мозък и Очи
Витамините от В групата заедно с желязото и цинка играят важна роля за правилното функциониране на мозъка. Желязото е от особено значение за нормалното развитие на мозъка и е необходим за изграждането на паметта и в последствие за учението на детето. Той е част от хемоглобина в червените кръвни телца, помага за придвижването на кислорода от дробовете до всички телесни тъкани, включително и мозъка. Желязото е и ко-фактор за редица ензими, включени в енергийния метаболизъм.
Освен за заучаването, цинкът е включен в редица процеси на организма като синтезирането на ДНК, протеиновия и въглехидратния метаболизъм, растежа на костите, изграждането на кожата, играе важна роля за имунната система.
Уелкид за деца и бебета набавя и Омега-3 мастни киселини, извлечени от лененото семе. В началото на своето развитие бебетата не могат сами да си набавят тези киселини, а те са от изключителна важност за изграждането на очите и зрението като цяло.


Новости

последние новости на сайте