620137 г. Екатеринбург
ул. Комсомольская 6е, офис 213
e-mail:  [email protected]

+7 (343) 382-44-94

+7 (982) 660-660-8

Статьи

Home News

Фолікулярного ангіна, лікування

02.01.2019

видео Фолікулярного ангіна, лікування

Как быстро вылечить ангину дома / 5 простых шагов / лечение ангины в домашних условиях | Доктор Фил

Ангіна - це інфекційне захворювання, при якому уражаються піднебінні мигдалини. Причиною розвитку ангіни є різні мікроби. В основному стрептококи та стафілококи, що потрапляють в глотку при контакті з хворим на ангіну.


Чи можна вилікувати ангіну без антибіотиків?

Ангіна передається повітряно-крапельним шляхом. Також заразитися ангіною можна при вживанні немитих продуктів або використанні брудного посуду. Факторами, що сприяють розвитку ангіни, є загальне зниження імунітету, механічні травми мигдалин, перегрів або переохолодження організму, запилена атмосфера, куріння, прийом алкоголю.


Гнойная Ангина. Как лечить Хронический Тонзиллит? Говорит ЭКСПЕРТ /Says Expert/

Класифікація ангіни.

Існує кілька видів ангіни:

Каральна ангіна. Починається із запалення слизової м'якого піднебіння, мигдаликів, язичка; Фолікулярна ангіна. У цьому випадку на другий день захворювання з'являються білі вогнища, це некротичні змінені фолікули; Лакунарна ангіна. У цьому випадку на складочках мигдалин, які називаються лакунами, з'являється гнійний вміст сірого кольору.

Розвиток фолікулярної ангіни.

{LikeAndRead}

Фолікулярна ангіна характеризується сильно вираженою клінічною картиною. Починається фолікулярна ангіна з підвищення температури до 40 градусів. Хворий відчуває сильний озноб, біль у попереку і суглобах. Також характерна сильна біль при ковтанні. Збільшуються і болять лімфатичні вузли на шиї. На третій день хвороби мигдальні фолікули починають гноїтися, на червоних мигдалинах видно жовтуваті точки розміром з шпилькову голівку. Як правило, сідає голос. Спостерігається підвищене слиновиділення. Через тиждень хвороби фолікули розкриваються, після них залишаються виразки, які досить швидко гояться.

Фолікулярного ангіна, лікування.

Фолікулярну ангіну необхідно негайно лікувати. Хворого ангіною слід вчасно ізолювати для лікування. Наслідки запущеної фолікулярної ангіни можуть бути дуже серйозними. Тому найголовніше при лікуванні ангіни - це дотримання постільного режиму. Лікування ангіни проводиться антибактеріальними препаратами. Застосовують антибіотики пеніцилінового ряду. Короткочасно застосовують жарознижуючі препарати. Крім основного лікування призначають курс вітамінів. По закінченні гострого періоду ангіни пацієнтові можуть бути призначені прогрівання і різні фізіотерапевтичні процедури. Також хворому на ангіну необхідно полегшене, але збагачене вітамінами харчування і рясне споживання рідини. Необхідно це для зняття інтоксикації. Для знищення гнійного нальоту рекомендується пити чай з лимоном. Іншим варіантом лікування ангіни є видалення мигдалин. Правильно призначене лікування фолікулярної ангіни допоможе уникнути багатьох серйозних захворювань, таких як розвиток пороку серця, необоротне ураження нирок і суглобів.

Профілактика фолікулярної ангіни.

Фолікулярна ангіна може дати ускладнення на серце, печінку, нирки, суглоби. Крайнім випадком може бути трансплантація уражених фолікулярної ангіною органів. Велике значення для захисту організму від ангіни має загартовування. Рекомендуються заняття спортом на свіжому повітрі, ранкова гімнастика і водні процедури. Необхідно вчасно лікувати карієс, так як це може сприяти розвитку ангіни. Людям, які часто хворіють на ангіну, слід періодично робити профілактику курсом лікування ангіни антибіотиками пролонгованої дії.

{/LikeAndRead}

Новости

последние новости на сайте

rss