620137 г. Екатеринбург
ул. Комсомольская 6е, офис 213
e-mail:  [email protected]

+7 (343) 382-44-94

+7 (982) 660-660-8

Статьи

Топ 10 Android десктоп мениджъри

Опубликовано: 29.08.2018

Смартфон е първото нещо, което човек достига когато човек се събужда и последното нещо, което човек докосва преди един кима разстояние да спи. Android е сега най-често срещаните смартфон операционна система в целия свят с отношението на 80 %. Хората могат да направят почти всичко на смартфони, затова някои предната-преброители дори прогнозират, че смартфоните ще поеме компютър и Телевизор един ден. Но с повече и повече функции на смартфони и хората, които отиват с тях по-дълъг и по-дълго, управляващ ги не е лесна задача на всички с обем от данни. Въпреки това все още има методи да се справиш с тях.

Част 1: Топ 5 Android десктоп мениджъри с най-Downloads

Андроид работния плот мениджър е инструмент, за да помогне на хората да управлявате файлове на андроид телефон с компютъра. Тя ще се свърже Android устройства към компютъра, така че потребителите ще бъдат в състояние да запази своите архивиране документи в смартфони, синхронизиране на папки на компютъра, възстановяване на Android контакти, съобщения, снимки и т. н. С андроид писалище ръководител инструменти лесно ще направи вашия смартфон в ред. Тук списъци Топ 5 изтеглили софтуер Android работния плот мениджър:

1 TunesGo андроид десктоп мениджър

TunesGo Android Desktop Manager е най-едно настолно приложение софтуер с Windows и Mac версии.

3,654,532 хора са го изтеглили

Горещи особености на MobileGo Android Desktop Manager:

Архивиране на данни: Обратно на вашите данни като контакти, покана трупи, музика, изображения, видео, SMS, ап и ап данни и календар от вашето устройство Android компютър само с едно кликване. Прехвърляне на файлове и управление: Прехвърляне, търсене, Добавяне, изтриване на всички файлове, включително контакти, снимки, видео, музика и системни файлове на вашето устройство Android или SD карта. Този софтуер поддържа Outlook Express, Windows Live Mail, Outlook и Windows адресна книга. Така че можете лесно да импортирате & Експортиране на контакти, Добавяне на нови контакти или редактирате контакти от вашия компютър. И също така можете да намерите и обединяване на дублираните контакти с едно кликване.

Забележка: SMS могат да бъдат изнасяни към компютър и записани като CSV или HTML файл.

Конвертиране на мултимедийни файлове: Конвертиране на мултимедийни файлове на андроид оптимизиран формати като MPEG/MPG/DAT, MOV, AVI, ASF, MKV, FLV и WMV в MP4, MP3 или AC3, APE, AIFF, ФАИ, AMR, AU, M3U, FLAC, MPA, МКА, WMA, MP2, AAC в MP3. Управление на приложения: Инсталиране или премахване на приложения незабавно. Освен това можете да експортирате apps SD карта и да споделят приложения с вашите приятели. Изпрати SMS: Изпращане и отговор SMS на компютъра директно.

Предимства:

TunesGo ще осигуряват 24/7 поддръжка чрез квалифициран екип по поддръжката. Интерфейсът е прост и лесен за употреба. Един щракване корен е лесно за корен потребители. Подкрепа на iOS и Android устройства

Недостатъци:

Пробна версия е с ограничена fuctions.

2 MoboRobo

Moborobo е друг работния плот мениджър за андроид и iPhone за управление на данни.

Горещи функции на MoboRobo:

Архивиране & възстановяване на данни: Архивиране на информация, например съобщения, разговори трупи, apps, контакти, мултимедийни файлове лесно. Медии & данни за управление: Управление на различни типове медийни файлове като изображения, видео, аудио и специални платформи, като например видео, тема център, център за тапет, PandaApp мелодия и др. Управление на приложението: & Управление на актуализация на инсталираните приложения. Освен това можете да изтеглите нови приложения от магазина на MoboRobo. Информация за устройство: Покажи всички съхранение информация за устройството и SD карта. Изпрати SMS & набиране повиквания: Изпращане на SMS, отговаряне на всички нови съобщения или да провеждате разговори.

Предимства:

Тя работи за Android и iPhone. Той е свободен да използва.

Недостатъци:

Интерфейсът не е потребител приятелски. Инсталирането на устройства ще отнеме известно време. Това не е съвместим с много файлови формати като 3GP. Работи само за Windows OS.

3 подвижен

Подвижен ще промени вашата идея за мобилен телефон и ще направи на мобилен телефон по-ефективни за вас.

Горещи черта на подвижен:

Управление на вашите контакти: Търсене на контакти, промяна на изгледа на контактите, Добавяне или изтриване на контакти. Гръб, възстановяване & данни прехвърляне: Архивиране на всички данни в облака или в телефона, защото подвижен ще запази автоматично архивиране на данните и ще можете да възстановите всички съхранени данни на нов смартфон лесно. Изпращане и отпечатване на съобщения, да провеждате разговори: Изпращане на съобщения от мобилния телефон с помощта на вашия компютър. Така можете да въведете съобщения с помощта на клавиатурата на вашия компютър и да изпращате съобщения на група или отпечатване на съобщения. Като Moborobo можете също да говорите на компютъра. Създаване на мелодия: Вземете един звук ухапване от всяко видео или аудио файл или Задаване като тон на звънене за вашия смартфон в YouTube. Редактиране на снимки и видео: Вграден редактор ви позволява да редактирате снимки и видео лесно. Множество връзки: свържете телефона към Компютъра чрез Wi-Fi, Bluetooth, IrDA или USB кабел.

Предимства:

Софтуерът е за почти всички мобилни телефони, като iPhone, Windows Phone, Android, Symbian, и т.н. Той е страхотен интерфейс и много лесен за използване. Тя е в състояние да съхранява данните в облака.

Недостатъци:

Голям размер с повече време за изтегляне Някои функции не са налични в пробна версия.

4 Mobogenie

Има много трети партия андроид десктоп мениджър софтуер на пазара и Mobogenie е един от тях.

Горещи функции на Mobogenie:

Архивиране & възстановяване на данни: Архивирайте важните данни на Android устройство, карта с памет или запишете копие на компютър. По този начин ако забутвам или корумпирани никакви данни след това можете лесно да възстановите от архива. Изтегляне и управление на файлове: Можете да изтеглите премия качество медийни файлове за видео, изображения, аудиосигнали, apps ръчно от web. Подредено реклами и уведомления: Можете да организирате рекламите и нотификации на смартфон. Управление на SMS & контакти: Можете да управлявате и замествам SMS с помощта на SMS мениджър на този софтуер от вашия компютър. Освен това можете да редактирате и управлявате ваши контакти с помощта на този ап.

Предимства:

Един щракване корен е лесно за корен потребители. Изтегляне на всички мултимедийни файлове, игри лесно Актуализира приложения бързо.

Недостатъци:

Интерфейсът е главно за сваляне на файлове не добър интерфейс за управление на файлове. Няма няма Wi-Fi свързаност в този апартамент, така че трябва да се свързват чрез USB кабел всеки път.

5 Mobisynapse

Mobisynapse е също свободен андроид работния плот мениджър за вас. Можете лесно да свържете Андроид смартфон към компютър чрез Wi-Fi или USB кабел. Можете също да управлявате приложения, мултимедийни файлове, SMS или монитор система информация за андроид телефони.

Горещи функции на Mobisynapse:

Архивиране приложения и SMS: Можете да архивирате apps и SMS между Android телефон и компютър. Синхронизация outlook файлове към Android: Можете да синхронизирате outlook файлове, включително календари, контакти, бележки към андроид телефони Управление на файлове & SMS: Можете да управлявате или организиране на файлове между компютър и Android устройство, изпрати група SMS от компютър. Можете да синхронизирате изображения, музика, видео между смартфон и вашия компютър.

Предимства:

Тя управлява имейл лесно. Лесен интерфейс.

Недостатъци:

Не можете да изтеглите apps директно в рамките на ап. Тя архивира само apps и SMS. Много функции в останалите четири управители не са налични в този апартамент. За да използвате това приложение, трябва да влезете и да изтеглите допълнителни ап mOffice.

По-долу е таблица, която ви показва в точните разлики между софтуери, когато става въпрос за управление на Android смартфон. Да погледнем в таблицата и ще имате ясно разбиране за Топ 5 настолен мениджъри за Android софтуер.

TunesGo андроид десктоп мениджър MoboRobo Подвижен Mobogenie Mobisynapse
Резервната типове файлове Контакти, SMS, видео, снимка, музика, покана трупи, ап и ап данни, календар, документи Контакти, SMS, ап, видео, снимка, музика, разговори трупи Контакти, SMS, ап, видео, снимка, музика, разговори трупи Контакти, SMS, ап, видео, снимка, музика, разговори трупи Приложения, SMS
Управление на файлове Да Да Да Да Да
Управление на приложения Изтегляне, инсталирате, деинсталирате, експортирате, импортирате, споделят Изтегляне, инсталирате, деинсталирате, експортиране, импортиране Изтегляне, инсталирате, деинсталирате, експортиране, импортиране Изтегляне, инсталирате, деинсталирате, експортиране, импортиране Изтегляне, инсталиране, деинсталиране, експортиране, импортиране
Изпращане на SMS Да Да Да Да Да
Намери дублиращи се контакти Да Не Не Не Не
Да провеждате разговори Не Да Да Не Не
Връзка USB кабел USB кабел, WiFi USB кабел, WiFi, Bluetooth, IrDA USB кабел USB кабел, WiFi
Управление на мултимедия Да Да Да Да Да

Част 2: Топ 5 дистанционно Android десктоп мениджър приложения

Съвременния живот без смартфон, компютъра, таблетка или лаптоп е почти impossible。 Ние можем да забравим за важни документи, когато имаме нужда от тях, или ние трябва да имат достъп до компютри, когато сме на пътуване. В такава ситуация отдалечен работен плот на Android може да направи живота & работа много по-лесно. Лесно можем да достъп нашата компютъра или лаптопа, използвайки нашия Андроид смартфон от всяко място в света.

Отдалечен Android десктоп мениджър приложения действа като пряк портала обратно към нашите компютри, лаптопи или таблетки и ни позволи да дистанционно достъп, преглеждането и работата на нашите компютри директно чрез нашите андроида умни телефони. Можете да намерите на следните Топ 5 дистанционно андроид десктоп мениджър приложения:

1 TeamViewer

С TeamViewer можете да прехвърлите вашите важни файлове, редактиране на документи, използвате софтуера от вашия Android устройства, докато пътувате дори. Това безплатно приложение поддържа Windows, Mac, Linux и Android.

Горещи функции:

Ходи по LAN: Използвайки тази функция, можете събуди компютъра, спане, работа, прехвърляне или редактирате файлове лесно. Когато вашата работа е направено, след това поставете компютъра отново да заспи отново. Да общуват с клиенти: Можете да говорите с вашите клиенти по всяко време. Аудио & видео предаване: Ще успеете да прехвърляте файлове на вашите клиенти или колеги. Клавиатура функция: Ще я използвате като използвате компютъра си със специални клавиши като Ctrl + Alt + Del.

Предимства:

TeamViewer е много потребител приятелски и бързо управлява компютър или сървъри. Тя е напълно безплатна за лична употреба. Тя прехвърля файлове много бързо.

Недостатъци:

TeamViewer бърза помощ понякога е слаба и не може да работи гладко за някои устройства. Тя не може да намали достатъчно далеч.

Download TeamViewer от Google Play Магазин >>

2 GMOTE

Ако обичате да слушате музика, гледате филми, когато сте на пътуване след това GMOTE е най-добрият Android за отдалечен работен плот ап за вас! С това приложение ще успеете да използвате вашия Android телефон като дистанционно управление за вашия лаптоп или компютър. Освен това ако трябва да представи нещо, след което можете да контролирате PPT пързалки, PDF или изображение слайдшоу много гладко.

Горещи функции:

Поток музика: Това е много лесно да всичките си музика от компютър към вашия Android смартфон. Контрол на музика & филми: GMOTE ще ви позволи да контрол филми или музика от разстояние. Преглед файлове: Вграден файл браузър ще ви позволи да разглеждате всички мултимедийни файлове, съхранявани на вашия компютър.

Предимства:

Този app е много смисъл да контролирате вашите PowerPoint, слайдшоута със снимки изображение или PDF презентация. Вие сте в състояние да стартирате уеб сайтове от вашия телефон Android. Потребителският интерфейс е много готин и прости.

Недостатъци:

Той не поддържа Bluetooth опция. Той поддържа само формат M3U плейлиста.

Изтегляне GMOTE от Google Play Магазин >>

3 2 x клиент RDP/далечен писалище

2 X клиент RDP/далечен писалище app винаги ще сте поддържате връзка с вашия компютър чрез вашия телефон Android. Няма значение, където и да сте и каквото искате. Освен това този апартамент ще осигури вашия компютър или лаптоп от известни и неизвестни заплахи.

Горещи функции:

Достъп до сигурност: Тя ще осигури вашия Android смартфон достъп чрез 2 X клиента SSL и 2 фактор автентификация подкрепа. Действителен мишка: Лесно можете да направите работата си с помощта на виртуална мишката с десен клик. То също имам пълна клавиатура. Кръст платформа поддръжка: Това приложение поддържа в различни платформи. Можете да използвате различни приложения като Chrome, Firefox, Internet explorer, Microsoft Word и така нататък гладко.

Предимства:

Този app отдалеч достъп до сървъра. Това е потребител приятелски и лесен за настройка на устройството. Изглед на цял екран.

Недостатъци:

Тъмно клавиатура е трудно да се види на ключови етикети или ключови символи.

Изтегли 2 X клиент RDP/далечен писалище от Google Play Магазин >>

4 RemoteDroid

Не трябва да има свръхчувствителни докосване тампон или носят мишка за лаптоп, ако имате малък ап RemoteDroid, инсталирани на вашия Андроид смартфон. Ап ще превърне смартфон в песен тампон & безжична клавиатура.

Горещи функции:

Допирам: Тази функция ще направи вашия смартфон екрана като тъчпад за вашия компютър. Клавиатура: Просто имам умни клавиатура, която е много бърза и удобна за използване. Преглед файлове: Вграден файл браузър ще ви позволи да разглеждате всички мултимедийни файлове, съхранявани на вашия компютър.

Предимства:

Можете да използвате режим "портрет" или режим пейзаж. Тя поддържа всички видове Wi-Fi мрежа. Също така е потребител приятелски и лесен за инсталиране.

Недостатъци:

Тя трябва да има безжична връзка (Wi-Fi)

Изтегляне RemoteDroid от Google Play Магазин >>

5 VNC Преглед

Можете да управлявате вашия настолен компютър от всяко място в света, с помощта на вашето мобилно устройство с VNC Viewer. Това приложение ще ви позволи да видите работния плот на Компютъра, достъп до данни, стартирате всяко приложение и др.

Горещи функции:

Клавиатура подкрепа: Вие ще получите международен клавиатура поддръжка и възпроизвежда всички знаци според вашите нужди. Просто превъртете ключ бар бутони. Прехвърляне на текст: Можете да копирате и поставяте текст. Мишка емулация: Вие ще се насладите на превъртане операции и управлявате работата си с помощта на мишката бутон за режим. Два пъти чешмата ще се отвори ап като какво правите с мишка. Висока разделителна способност: Този app ще поддържа високи разделителни способности до 5120 от 2400 пиксела.

Предимства:

Тя има опростен протокол и лесно да се създаде. Тя е лесна навигация. Можете да получите достъп до неограничен брой компютри.

Недостатъци:

Тя няма външен usb мишката подкрепа.

Изтегляне на VNC Viewer от Google Play Магазин >>

Андроид мениджър - едно решение за управление на вашия подвижен Lifestyle

Архивиране на вашата музика, снимки, видео, контакти, SMS и т.н., компютър и да ги възстановите лесно Управление, експортиране и импортиране на контакти и SMS, deduplicate контакти, отговор SMS с компютър Един щракване корен - корен вашия андроид телефони/таблети да вземат пълен контрол на вашето устройство Телефон на телефон трансфер - прехвърляте музика, снимки, видео, контакти, SMS между две мобилни телефони (андроид и iPhone се поддържат) Ап мениджър - инсталирате, деинсталирате, импортирате или архивиране приложения в партида GIF производител - създаване на Gif от снимки, motion снимки, видео iTunes мениджър - синхронизиране iTunes музика за Android или пренасям музика от Android на iTunes Напълно съвместима с 3000 + устройства с Android (Android 2.2 - Android 7.0) от Samsung, LG, HTC, Huawei, Motorola, Sony и т.н.

Новости

Чемпионат Европы по пауэрлифтингу — 2014. Итоги
11 мая в столице Болгарии Софии подошел к концу чемпионат Европы по пауэрлифтингу. Соревнования проводились в двух весовых категориях — до 120 кг и свыше 120 кг, и в двух зачетах — личном и командном.

Прогнозы на Лигу чемпионов УЕФА
Лига Чемпионов в своем совершенном формате известна с 1992 года. Турнир существовал еще в далеком 1955 году и со временем трансформировался в совершенно уникальное явление в мире спорта. Лига Чемпионов

Ливерпуль - Порту. Прогноз на матч Лиги Чемпионов (06.03.2018)
Во вторник, после недельной паузы, возобновится Лига Чемпионов. Первыми, на «Энфилде», сыграют «Ливерпуль» и «Порту». По большому счету, интрига убита на «Драгау» — как же тогда пройдет второй поединок

Церемония открытия чемпионата мира по футболу 2018: дата, где состоится
Церемония открытия чемпионата мира по футболу 2018 – торжественная прелюдия к самому важному футбольному празднику четырёхлетия. Где и когда пройдёт мероприятие? Как будет выглядеть его программа? Какие

Татьяна Кит и Юлия Ткач-Остапчук призеры Чемпионата мира по вольной борьбе. Репортаж из Лас-Вегаса-2015.
11 сентября 2015                      Только что в Лас-Вегасе, США завершился пятый день чемпионата мира по

Чемпионат и первенство Сибири по кобудо
В Барнауле прошли чемпионат и первенство Сибири по кобудо. В турнире приняло участие более 250 спортсменов из пяти регионов Сибири. Сборная Алтайского края заняла первое место в командном зачете и первенства,

Евгений Наер: Кто сказал, что чемпионка поменяется?
Тренер женской сборной России не только успешно играет сам и работает с шахматистками, но и прекрасно комментирует различные турниры. В эти дни он ведет трансляцию женского чемпионата мира на русском языке.

Прогнозы на чемпионат Англии
Чемпионат Англии (Английская Премьер-Лига) заслуженно считается одним из сильнейших клубных чемпионатов не только Европы, но и мира. Вслушайтесь в эти названия: Ливерпуль, Манчестер Юнайтед, Арсенал, Челси,

Чемпионат Англии по футболу на Куличках.
Симон МИНЬОЛЕ (Ливерпуль) - Сесар АСПИЛИКУЭТА (Челси), Эрик Бертран БАЙИ (Манчестер Юнайтед, 2), Начо МОНРЕАЛЬ (Арсенал) - Лерой САНЕ (Манчестер Сити), Давид СИЛЬВА (Манчестер Сити, 2), Фелиппе КОУТИНЬО

Футбол. Чемпионат Франции. Монако - Эвиан (8 ноября): коэффициенты, прогнозы букмекеров, ставки - ТопБукмекер
Дата и время матча : 8 ноября 2013 года - 23:30 по МСК. Место проведения матча : город Фонвьей(Монако), стадион «Stade Louis II» (Вместимость - 18 480). Судья : бригада арбитров во главе Саид Эннжими.

последние новости на сайте

rss